SEORANG LELAKI dituduh mencuri barang setelah kakitangan melihat seluar jeansnya yang mencurigakan

SEORANG LELAKI dituduh mencuri barang setelah kakitangan melihat seluar jeansnya yang mencurigakan.

Penjaga tingkap Steve Whitehurst, 47, menunjukkan keselamatan anggotanya setelah pengurus wanita membunyikan penggera.

 

Dia telah membeli barang bernilai £ 400 di Scotts Menswear, bersama teman wanita Mandy Shenton, 46, dan cucunya yang berusia 18 bulan.

Tetapi banyak yang menjadi perhatian ketika pengurus kedai bertanya tentang bonjolannya.

Steve, yang mendakwa dia sering harus menggendong btgnya, berkata: "Saya memakai seluar jeans yang sangat ketat pada hari itu dan ada tonjolan, ya, tapi itu tidak menyalahi undang-undang. Saya tidak dapat menolong cara saya dibuat.

“Pengurus mula berdebat dengan saya. Dia tidak akan melepaskannya. Saya terus mengatakan kepadanya bahawa itu adalah btg saya.

INILAH Jeans Yg Steve Pakai Pada Hari Itu!

Cooper Crop

 

Nipis

Tingkatkan pakaian dengan Cooper. Cooper adalah pakaian yang sejuk dan kontemporari tanpa henti, yang dapat dipakai sepanjang pergelangan kaki atau dipangkas untuk memamerkan kasut atau kasut anda.

"Saya suka semua kepingan ecru. Saya rasa jean Cooper adalah pas yang mudah dan langsing yang dapat dipakai sepanjang pergelangan kaki atau dipotong untuk memamerkan kasut atau kasut anda." - Pereka Outland Makala.

"Siluet ini sangat sesuai untuk lelaki yang suka klasik tetapi menghargai gaya pembunuh. Jeans ini disempurnakan dengan sempurna dengan kemasan tirus yang mudah dipakai sepanjang pergelangan kaki untuk memamerkan kasut anda. " - Pereka Outland Nhu.

Cooper telah dibuat dengan bahan mentah terbersih dari seluruh dunia, bersumber dengan perhatian oleh pasukan reka bentuk kami yang begitu meminati kelestarian seperti anda. Jean ini telah dibina dengan kepakaran dalam kemudahan potong dan jahit kami, di mana kami menawarkan pekerjaan yang adil, selamat dan memuaskan kepada kakitangan kami, beberapa di antaranya berasal dari situasi yang paling rentan dan eksploitatif di dunia hari ini. Di kemudahan pencucian canggih kami, Jurutera pencuci kami memberikan sentuhan akhir pada Jean Cooper menggunakan teknik dan teknologi mencuci lestari terkemuka di industri.

Dicetak pada lapisan poket seluar jeans Cooper anda, anda akan mendapat mesej 'Terima kasih', yang ditulis oleh salah seorang wanita yang membuat seluar jeans anda, sebagai peringatan tentang perubahan positif sebenar yang anda alami hanya dengan membeli dan memakainya.